Atatürk İlkokulu

Vizyon: BAŞARIYI,AYDINLIĞI KENDİMİZE ŞAFAK KADAR YAKIN BİLİP;CEHALETİ,MİSKİNLİĞİ YILDIZLAR KADAR UZAK TUTMAK TEK İDEALİMİZ....

Misyon: Okulun sosyo-kültürel ekonomik yapısı dikkate alınarak eğitim ve öğretim programını en etkili ve verimli bir şekilde uygulamak.Demokratik,insan haklarına saygılı hoşgörülü benliğine ve milletine bağlı Atatürk İlke ve İnkılaplarının Savunucusu bireyler yetiştirmek temel işlemimizdir.

Başarılar: 2011-2012 eğitim öğretim yılında ilçemizde yapılan bilgi yarışmalarında 5. sınıflarad 2. 6. sınıflarda 1. 7. sınıflarda 1.lik alındı 8. sınıf öğrencilerinin girdiği SBS sınavında ilçe 1.si okulumuz öğrencilerinden Aydın CESUR olmuştur.Eskişehir Anadolu Lisesine yerleşmiştir.

Saatler: 08:50-14:50
Isınma: Doğalgaz
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://sivrihisarataturkilkokulu.meb.k12.tr

Adres - HIZIRBEY MAH. ATATÜRK CAD. ATATÜRK ILKOKULU BLOK NO 20 SİVRİHİSAR / ESKİŞEHİR

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - İlçemiz 20750 nüfusa sahip olup Eskişehir im en büyük ilçesidir. İlçemize bağlı 63 köy bulunmaktadır. Yöremiz halkı hayvancılık, tarım, el sanatları ile geçimlerini sağlamaktadır.

Ulaşım Ulaşım karayolu ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Eskişehir İl Merkezine 96km mesafededir. Sivrihisar İlçe Merkezindedir.